Košarica

GORSEN

O nama

GORSEN - KOZMETIKA S POTPISOM PRIRODE

Što se krije iza Kozmetike s potpisom prirode?

Biste li željeli da netko uspije skupiti i spojiti najkvalitetnije prirodne organske sastojke iz različitih dijelova svijeta i od njih napraviti vrhunsku, svježu, prirodnu kozmetiku za njegu i potrebe baš vašega lica, tijela i kose?

Da? Onda ste upravo otkrili Gorsen. Gorsen kozmetika, nježnim ženskim rukama našega tima, pažljivo je stvarana od početka do kraja, od još neubranog bilja i čistog hladno prešanog organskog ulja do proizvoda podatne teksture, koji osvajaju simpatije na prvi dodir.

Prirodna ljepota koja nadmašuje granice.

Što nas razlikuje od ostalih?

Naša posebnost je u našim velikim snovima, a naša želja je jednostavna – predstaviti svijetu iznimnu paletu prirodnih i organskih kozmetičkih proizvoda za njegu kože i kose.

Naši proizvodi premašili su sve okvire viđenoga u svijetu kozmetike na našim prostorima i povezali ljude i sastojke daleko izvan granica Bosne i Hercegovine. Inspirirana prirodom i pažljivo odabranim sastojcima kao što su eterična organska ulja iz raznih dijelova svijeta, od Sjeverne Afrike, Nepala, Australije, Madagaskara, Ugande, Južne Amerike, Dominikanske Republike, pa sve do zemalja Mediterana, te od pomno odabranih, s velikom pažnjom tretiranih biljaka, od sjemenki grožđa, ploda divlje ruže, nara, brokule, kamilice, avokada, pa do onih jako rijetkih i skoro nedostižnih, kakvo je ono od organskih sjemenki divlje mrkve i sapote, uz malo mašte, a mnogo hrabrosti, puno znanja i ljubavi, u kontroliranim uvjetima na hercegovačkoj adresi, stvorena je u nešto dragocjeno, sada pruženo vama.

Njega ljepote iz prirode.

Inovativna kozmetika, prirodno stvorena.

Ponosni smo što se baš Gorsen, vjerujući u kvalitetu i izvrsnost svojih proizvoda, prvi na području Bosne i Hercegovine upustio u avanturu i sve svoje proizvode uputio na certifikaciju u najpoznatiju i najpriznatiju svjetsku certifikacijsku kuću – Ecocert.

Proizvode je odobrio Ecocert Greenlife, u skladu sa Cosmos standardom, koji je globalni lider u certificiranju prirodne i organske kozmetike i sirovina. Primjenjujući i provodeći Cosmos standard, ISO standard i GMP, ujedinili smo kozmetički sektor s ciljem postizanja dugoročne održivosti. Sve sirovine i proizvodi su provjereni kroz sve relevantne aspekte, od nabave do distribucije, uključujući ekološki prihvatljive proizvodne procese, izbjegavanje GMO i zabranjenih tvari i sirovina testiranih na životinjama.

Gorsen je odlučio zajamčiti potpunu sigurnost putem organskog i prirodnog certifikata, koji kontrolira sve, od pakiranja do sastojaka, koji se moraju dobijati pod određenim uvjetima, i proizvodnog postupka, ali i pružiti proizvode koji su formulirani od premium sastojaka na najodrživiji mogući način.

Do kraja autentični i originalni.

U što je narasla naša ideja?

Naša ideja bila je skupiti mirise, aromu i bogatstvo prirode protkane radom i trudom ljudi raznih generacija, iz različitih dijelova svijeta i pretočiti ih u bočice i kutijice dostupne svima.

Danas, kad svoje snove živimo, ponosni smo na to što vam možemo ponuditi pet linija prirodne kozmetike, koje možete udahnuti i tako putovati svijetom, nahraniti svoje tijelo luksuzom svih blagodati prirodnih tajni zemlje i uživati u dodiru emulzije u vašim rukama.

Ljekoviti i regenerativni učinci biljnih i eteričnih ulja, koja su korištena u bogatim formulacijama, uključujući njihove intenzivne, a istovremeno prirodne mirise, su u fokusu naših proizvoda.

Svjesniji važnosti odabira proizvoda koje stavljamo na kožu, koristimo dragocjene sirovine kao što su keratin, vitamin E, te prirodni antioksidans ružmarina kao sastojak visokih performansi, kako bismo povećali učinkovitost eteričnih ulja.

Do kraja autentični i originalni, stvorili smo bogate kombinacije sastojaka za sve tipove kože bez nesavršenosti, za nježnu i hidratiziranu kožu, koja prkosi godinama i borama, vjetru i hladnoći, šminki i nečistoćama, i one za kosu, iskorištavajući moć ulja koja djelotvorno obnavljaju kosu i tako čine rješenje za brigu svih žena.

©2024 GORSEN GROUP – Sva prava zadržana.