Košarica

Stručni rad za Gorsen 2 u 1 gel za djecu

U Gorsenu, svakodnevno uživamo u raznovrsnosti poslova, ali jedan od najinspirativnijih aspekata, pored lansiranja novih proizvoda, jest istraživanje i dokumentiranje naših proizvoda. Strastveno se posvećujemo dubinskim analizama i istraživanjima. Iako posjedujemo prestižni ECOCERT certifikat, težimo za više.

U našem uvjerenju, svaka tvrdnja treba biti znanstveno potkrijepljena, a to je razlog zašto uvodimo novo poglavlje – predstavljanje istraživačkih radova naših stručnjaka, uključujući našu cijenjenu doc. dr. sc. Azru Hodžić, koja je doprinijela stvaranju stručnog rada vezanog uz naš revolucionarni Gorsen 2 u 1 gel za djecu.

Kada je riječ o našim najmlađima, prioritet nam je osigurati proizvod koji je ne samo zdrav, već i ne izaziva suze. Kombinacija organske aloje vere, pamuka i uravnoteženog pH faktora od 5,5, pruža savršenu njegu nježnoj dječjoj koži.

Detaljan stručni rad dostupan je na poznatoj platformi ResearchGate, što svjedoči o ozbiljnosti našeg pristupa. https://www.researchgate.net/publication/375450127_Evaluation_of_the_use_of_the_statement_’no_tears’_cleansing_gel_for_kids

Sada imate uvid u snagu našeg tima, s doc. dr. sc. Azrom i njenim stručnjacima koji neprestano doprinose znanstvenom polju. Jedva čekamo podijeliti s vama naše buduće inovacije i otkrića.

Kada birate za svoje najmilije, birate Gorsen!

©2024 GORSEN GROUP – Sva prava zadržana.